Word buurtrestaurant

Wil je je aanmelden als buurtrestaurant of heb je vragen? Neem dan contact op met Anja Hitsert, a.hitsert@vitiswelzijn.nl of via t. 06 - 34209408.

Waaraan moet een locatie voldoen?

In principe moeten locaties aan diverse eisen voldoen, in een gesprek wordt de locatie bekeken of gekeken of hiervan afgeweken kan worden. Het buurtrestaurant is nog in ontwikkeling.

Uitgangspunten locatie:

  • Aparte opslagruimte: 4 tot 6 vierkante meter met stelling

  • Goed bereikbaar met bij voorkeur goede parkeervoorziening

  • Keuken:

    • aparte volwaardige keuken, waar je met meerdere mensen kunt staan

    • liefst aanwezigheid spoelkeuken

    • Vaatwasser professioneel

    • Fornuis, minimaal 4 pitten

    • Koeler en vriezer (voor huishoudelijk gebruik)

    • Oven

    • Diverse inventaris: 30 stoelen met tafels, serveerwagens 2 karren, serviesgoed 30 personen, peper en zoutstellen, koffie/theekannen, bestek, schalen, bordenwarmhouder, pannen etc.

  • Zaalruimte: mogelijkheid voor 30 personen

  • Aparte toilet en Invalidetoilet aanwezig

  • Gecontroleerd op brandveiligheid

  • Locatie en werkproces voldoen aan HACCP




Facebook

Twitter