Word vrijwilliger

Wat is er leuker dan je in te zetten voor een ander en dan in je eigen buurt? Dat kan bij buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’.

Wij vragen mensen die kunnen werken in een teamverband, een verantwoordelijkheidsgevoel hebben, zelfstandig en flexibel zijn. Daarnaast is het natuurlijk fijn als je met mensen om kunt gaan en dat je minimaal 1x per week beschikbaar bent.

Wil je je inzetten? Neem dan contact op met Renée Goppel, r.goppel@vitiswelzijn.nl.

Er zijn diverse functies beschikbaar:

Vrijwillige gastvrouw of gastheer 

Als vrijwillige gastvrouw/heer buurtrestaurant ben je het gezicht en aanspreekpunt voor de bezoekers. Je werkt samen in een team en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in het buurtrestaurant op rolletjes verlopen.

Vrijwillige coördinator

Als algemeen vrijwillige coördinator buurtrestaurant zorg je ervoor dat alle werkzaamheden rondom het buurtrestaurant op rolletjes verlopen. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van de locatie en voor de vrijwilligers van het buurtrestaurant.

Vrijwillige kok 

Als vrijwillige kok zorg je voor de inkoop en samenstelling van de maaltijden voor het buurtrestaurant. Je passie is koken en je weet op een smakelijke manier een gezonde 3 componentenmaaltijd in elkaar te zetten. Je bent initiatiefrijk en ondernemend. Je werkt graag samen en kan leiding geven aan het team keukenvrijwilligers. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in de keuken op rolletjes verlopen. Je bent de schakel en het aanspreekpunt voor de algemeen coördinator en voor de vrijwillige gastvrouwen en -heren en de keukenvrijwilligers. Je zorgt in afstemming met de coördinator voor een slimme en verse inkoop.


17

04

Bij Mekaar Ontmoetingskerk

Naaldwijk, 17/04/2024 om 17:30

Aantal plaatsen: 32, online reserveringen: 2

17

04

Dorpskerk

's Gravenzande, 17/04/2024 om 17:30

Aantal plaatsen: 31, online reserveringen: 31

23

04

Bij Mekaar ISW Westland Praktijkcollege

Naaldwijk, 23/04/2024 om 17:30

Aantal plaatsen: 28, online reserveringen: 28

29

04

Buurtrestaurant Westerhonk

Monster, 29/04/2024 om 18:00

Aantal plaatsen: 35, online reserveringen: 15
Facebook

Twitter